Barážový nezdar v Postřekově dosud ´nevydýchali´. Ve své zprávě jej zmínil i předseda klubu Jaromír Steinberger. Jak ale U Nádraží zaznělo, hodně věcí se také povedlo. „Úspěšnou akcí byl zápas ligových týmů Viktorie Plzeň a Jiskry Domažlice u nás, který si užilo jedenáct set diváků. Bylo s tím hodně starostí, ale zvládli jsme to. Zážitkem byl pouťový zápas se Starou gardou Sparty a výlet nejmenších členů na Spartu, za obojí děkuji Jindrovi Kapicovi, který to domlouval." Z plánů do budoucna předseda zmínil opravu tribuny. Ta se teprve začíná připravovat, ale už je jisté, že se neobejde bez přispění členů, kteří budou muset přiložit ruku k dílu.

Klub letos hospodařil s celkovými příjmy ve výši 385 tisíc korun, výdaje přesáhly částku čtyři sta tisíc. Dvacetitisícový schodek vznikl krádeží traktůrku. „V této souvislosti musím poděkovat obci, která nám to pomohla vyřešit, ale i našim sponzorům, bez jejichž podpory bychom se neobešli," dodal předseda.
Hodnocení sportovních výsledků bylo v režii trenérů. Co se týče dětí a dorostu, Postřekovští se spojili s Chodovem, a spolupráce funguje. Jen by si představovali větší zastoupení dětí z Postřekova. Rezervě s pomocí Adamky a dalších ´pendlerů z áčka´ vyšlo jaro, ale podzimní část nové sezony slavná nebyla. „Od poslední příčky nás dělí čtyři body. Účast na trénincích byla slabá, někdo chodil jen na zápasy, a to je na II. třídu málo. Věřím ale, že po kvalitní zimní přípravě jaro absolvujeme bez starostí," uvedl Steinberger.

Výkladní skříní postřekovské kopané je A – mužstvo. Tomu v minulé sezoně o jediný gól unikl přímý postup do I. A třídy a pak prohrálo i baráž. „Po sezoně ukončil činnost manažer a kouč Jindra Kapic, odešli brankář Nosek, středopolař Mach a hostování skončilo stoperu Pavlíčkovi, což je prakticky osa týmu. Ztráty se nepovedlo úplně nahradit. Po polovině nové sezony jsme sedmí se ztrátou šesti bodů na druhý Tlumačov, ale ze všech týmů jsme nastříleli pomalu nejméně gólů, málo jsme jich taky dostali. Řadu výsledků jsme otočili až v závěru, často nás podržel gólman," hodnotil trenér Petr Váchal, který takto před obecenstvo na schůzi předstoupil podesáté.

Nedílnou součástí výroční schůze bývá vyhodnocení klubových anket. Fotbalistou roku 2014 se podle fanoušků stal Adam Polák, který je se 24 góly zároveň nejlepším střelcem. Druhý v anketě skončil Jiří Závodný, třetí Lukáš Frei, čtvrtý Petr Steinberger a pátý byl ´objev´ Karel Kuželka, jemuž prospělo jarní střídavé angažmá ve Stodě.

Závěr patřil diskuzi, v níž vedle předsedy Sokola Martina Kuneše vystoupil i starosta hasičů a nový starosta obce Jan Kreuz. „Vím, že tu s volbami byla určitá očekávání, po měsíci a půl v úřadě se mi zde ale nemluví snadno. Přesto věřím, že navážeme na spolupráci a najdeme způsob, jak vás zase podpořit," přislíbil.